يكشنبه, ۱۰ آبان ۱۳۹۴، ۰۸:۵۲ ق.ظ
دانلود پایان نامه سمینار مقایسه پروفایل اسید های آمینه ضروری و اسیدهای چرب در فیله ماهیان
سمینار مقایسه پروفایل اسید های آمینه ضروری و اسیدهای چرب در فیله ماهیان زنده و فراوری شده
چکیده: ماهی یکی از مهمترین منابع تامین غذای انسانی است که سرشار از مواد غذایی مختلفی همچون ویتامین ها، مواد معدنی، اسیدهای آمینه، اسیدهای چرب و .... است (Kim and Lall, 2000) ماهی هم به صورت تازه مصرف می گردد و هم به انواعی از روشها همچون کنسرو کردن، منجمد نمودن، دودی کردن، خشک کردن، نمک سود ...
۹۴/۰۸/۱۰