دوشنبه, ۴ خرداد ۱۳۹۴، ۱۱:۴۶ ق.ظ
دانلود پاورپوینت تکنولوژی تولید فرآورده گوشتی (کالباسهای حرارت دیده)
پاورپوینت تکنولوژی تولید فرآورده گوشتی (کالباسهای حرارت دیده)
قسمتی از متن: تقریباً کلیه کالباس و سوسیس های تهیه شده در کارخانه های فرآورده های گوشتی کشور ما از نوع حرارت دیده می باشند. کالباس و سوسیس (sausage) از نظر تکنولوژی اختلاف شایانی ندارند ومهمترین اختلاف آنها قطر پوشش است که در کالباس بیشتر بوده و نیز میزان آب افزودنی است که در سوسیس معمولاً بیشتر ...
۹۴/۰۳/۰۴